Un petit pas és tot el necessari per a començar el camí cap als nostres somnis més anhelats, pas que va donar fa ja 25 anys el Sr. José Lozano quan va decidir emprendre aquesta aventura empresarial que avui coneixem com IMORI.

Corria l’any 1996, González va cedir la Moncloa a Aznar, van clonar a una ovella anomenada Dolly, Lady Di es va divorciar, va néixer el correu web Hotmail, Isabel Presley va bufar 45 espelmes i es va popularitzar “María” de Ricky Martin entre moltes altres més coses.

No va ser gens fàcil, perquè el nostre fundador va començar la seva marxa amb l’únic suport d’uns pocs estalvis, a més sortíem de la crisi econòmica de 1992 – 1993. Però, lluitant juntament amb el seu fill Mario, actual gerent, amb el passar dels anys, amb esforç, dedicació i molta, molta il·lusió va aconseguir aconseguir el seu somni: Crear i posicionar a IMORI entre una de les empreses més reconegudes del sector.

Ens sentim orgullosos de pertànyer a aquesta gran família i desitgem celebrar el nostre 25 aniversari amb tots els que també han fet possible que avui siguem aquí: Els nostres comercials, lluitant al carrer incansables, els nostres proveïdors, sempre disposats a aportar el seu gra de sorra al nostre creixement i com no a vostès, els nostres clients, sense el suport i fidelitat dels quals no hagués estat possible arribar al dia d’avui.

Al llarg d’enguany realitzarem campanyes i accions per a premiar-los per la seva ajuda, així que …

ROMANGUIN ATENTS !!!

Anar al catàleg