NOTÍCIES2022-03-21T09:25:20+01:00

Notícies

hr

INTERGIFT FEBRER 2023

Un cop més estarem a la propera edició d'INTERGIFT. Us esperem amb moltes ganes per a que pugueu apreciar els nostres nous articles! Ens trobareu a l'estand 3B11 al pavelló 3. Ens veiem a Madrid!  

NOVETATS PRIMAVERA – ESTIU 2023

Cada temporada té el seu estil, i hem decidit tornar a l'essència d'Imori. El món natural sempre ha estat una font d'inspiració per al disseny d'interiors, però durant els darrers anys ha guanyat cada cop més protagonisme fins a convertir-se en un element indispensable. Articles en fibres naturals, fusta reciclada, tons neutres… Des del 5 de gener estan disponibles totes les novetats a la web.  

NOVETATS TARDOR-HIVERN 2022

Descobriu amb IMORI les darreres tendències en decoració, des del 15 d'agost podeu veure les novetats d'aquesta nova temporada. Per a aquesta nova campanya hem apostat per materials naturals, una infinitat de peces d'il·luminació per a tots els gustos i, com sempre, una varietat de tèxtil per convertir qualsevol llar en acollidor. Entra a la nostra web i descobreix tot el que hem preparat per a tu!

INTERGIFT SETEMBRE 2022

Un altre any més i com sempre amb tota la nostra il·lusió us esperem a la propera edició d'INTERGIFT, on us presentarem físicament la nostra nova col·lecció. No dubteu a visitar-nos i així poder apreciar en viu la qualitat dels nostres articles, aprofiteu l'oportunitat de conèixer-nos en persona, nosaltres ho estem desitjant! Ens trobareu a l'estand 3C09 al pavelló 3. Us hi esperem!

INTERGIFT TARDOR 2021. TENIM GANES DE VEURE’T !!

Després de més d'un any, tornen les fires presencials i com no, IMORI serà present en la pròxima edició de INTERGIFT per a presentar-vos totes les novetats que hem seleccionat per a aquesta campanya de Tardor-Hivern. Ens podràs trobar aquesta edició en l'ESTAND 3B07. Tornaràs a veure i tocar tots els nostres articles en viu !! A més, segueix connectat, perquè tenim preparades diverses sorpreses mentre duri la fira, que anirem revelant en els canals habituals en els pròxims dies pel nostre 25 ANIVERSARI [...]

25è aniversari

Un petit pas és tot el necessari per a començar el camí cap als nostres somnis més anhelats, pas que va donar fa ja 25 anys el Sr. José Lozano quan va decidir emprendre aquesta aventura empresarial que avui coneixem com IMORI. Corria l'any 1996, González va cedir la Moncloa a Aznar, van clonar a una ovella anomenada Dolly, Lady Di es va divorciar, va néixer el correu web Hotmail, Isabel Presley va bufar 45 espelmes i es va popularitzar [...]

Novetats Primavera 2021

Ja pots trobar totes les noves col·leccions que hem seleccionat per a aquesta temporada llestes al web. Col·leccions de mobles en fustes nobles com l'acàcia combinats amb textures com la pedra, noves col·leccions en tèxtil, es manté l'estil natural i colors com el terracota, blaus i mostasses continuen sent tendència. Contacta amb el teu agent o entra en la web per a veure-les totes !! Anar al catàleg

Novetats Tardor 2020

Estem de tornada i, com sempre, ja tens totes les novetats que hem preparat per a aquesta nova temporada en la nostra web. L'estil natural ha entrat per a quedar-se com podràs veure en els articles que hem seleccionat. Seguim amb el nostre senyal d'identitat, el moble tallat, nous i divertits llums, tèxtil, gerros i centres, cadires, panells tallats i quadres que segur t'encantaran. …No esperis més i entra a veure-ho tot. Anar al catàleg [...]

Fira del moble de Saragossa 2020

Comença l'any i estarem a la FIRA DEL MOBLE DE SARAGOSSA del 21 al 24 de Gener per acostar-vos les nostres últimes novetats. En aquesta edició estarem situats en el Pavelló 2 ESTAND B-C/25-32. No oblidis passar a veure'ns !!! I si se'ns ha passat enviar-te la invitació, contacta amb nosaltres i te la farem arribar.

INTERGIFT ja és aquí de nou!!!!

Si no vas poder passar a veure'ns per Saragossa t'esperem a Madrid del 5 al 9 de Febrer amb les nostres darreres novetats. En aquesta edició estarem ubicats com habitualment al pavelló 3 STAND B11. Si se'ns ha passat enviar-te la invitació, contacta amb nosaltres i te la farem arribar.

Go to Top